2009. június 3., szerda

7 dolog...

...amit tudni érdemes rólam:)
A játékra Kinga invitált,köszönöm szépen:)
Lássuk:
1. 2008 szeptemberében kezdtem el kötni, 20 évig nem volt kötőtű a kezemben, gyerekkoromban ment a sima,fordított,2 szemet simán összeköt-és ennyi. Jucuu ihletett meg, neki köszönhető, hogy így belebolondultam eme elfoglaltságba:)
2. Viszonylag kitartó vagyok,amit a fejembe veszek,nem nyugszom,míg meg nem valósítom,legyen szó bármilyen kreatív tevékenységről, a gyerekeim neveléséről, vagy egy régen áhított tárgy megszerzéséről:)
3. Szeretek adni. Ajándékaim évek óta saját kézzel készítem, mindig gondosan megtervezem, kitalálom, minek örülne a kedves megajándékozott, fő a meglepetés:)
4. Többen írtátok,sajnos rám is igaz: nem szeretem a házimunkát. Ha arról van szó, hogy kössek, horgoljak, blogoljak, netezzek, biztos, hogy megvár a mosatlan és a vasalnivaló...
5. Főzni és sütni viszont nagyon szeretek, így van, hogy egész nap ezt teszem. Kenyeret, muffint, kalácsot, zsemlét, kiflit szoktam gyártani. Egyrészt rengeteget esznek a fiaim,és ezek nassolnivalónak is kiválóan alkalmasak,másrészt még ha nem is sikerül tökéletesen a recept, ők akkor is jobban szeretik, amit én készítek:)
6. CSI rajongó vagyok, és mostanában megfertőztem vele az uramat is:)
7. Utoljára hagytam, hogy bár letelt a GYES-es időszakom, mivel nincs munkahelyem,még mindig a 2 fiam tölti ki az időbb legtöbbjét. Imádom őket, büszke vagyok, hogy az anyjuk lehetek(még ha néha nem is ezt mutatom kifelé...:), és most teszek ide róluk egy képet is:


Az én hetesfogatom pedig:
Kormica, Jucuu, Kata, Kati, Moncsi, Ancsa, és Zsuzsi.

(Aki már kiválasztott, az most duplán, mert nem néztem végig mindenkit, csak aki még nem postolt erről a játékról...)

9 megjegyzés:

 1. Ja, rendes munkahelyem nekem sincs, csak 2 órás...

  Nálunk nem CSI, hanem CSIllagkapu mánia volt, de sajna már vége a sorozatnak. Most ha unatkozunk, NCIS-t nézünk, meg végignéztük a Bostoni halottkémeket, de annak is vége... :)

  Lehet, belefogunk a CSI-be is! :) Annak van több rakás évada, meg eleve Miami, New Yorki helyszínelők... :)

  Ja, és sütni szeretek, főzni már nem annyira!

  VálaszTörlés
 2. Jaaaaaaaaaa! Édesek a fiúk!

  VálaszTörlés
 3. Hehe,igen, ráadásul sok adó is adja ezeket a sorozatokat. Lehet válogatni,csak az évadok közti csapongásokat nehéz követni:)))))

  VálaszTörlés
 4. Köszi a játékfelhívást (jó kis blogod van :) )

  VálaszTörlés
 5. Nagyon helyesek a fiúk, nálatok is úgy nézem kb. 2 év lehet köztük, mint nálunk..

  VálaszTörlés
 6. 2,5 év majdnem napra pontosan:)

  VálaszTörlés
 7. Nálunk meg napra pontosan kettő :-))

  VálaszTörlés
 8. Köszi a játékot, összeszedem a gondolataimat és leírom én is. Aranyosak a fiaid :)

  VálaszTörlés